U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Contact informatie:

V.v.e. Weipolder

Havendijk 10

3257LH Ooltgensplaat

Bankrekening;

NL95 RABO 034 9104 255

Voor informatie klikt u hieronder voor contact met; 

Het bestuur

of

Patrisan B.V.

Nieuwtjes.

Wat is er te doen op Goeree-Overflakkee klik dan op deze regel

 


 

Februari 2020

26 febr. Dit weekend gaan we de laatste drempels plaatsen, als deze klus geklaard is hebben we drie plekken op ons park die de snelheid er uit moeten halen.

21 febr. Er komen gelukkig weer aanmeldingen binnen bij de klasclub, maar ook het verzoek om een Motorfiets te parkeren op een parkeerplek bedoeld voor een auto.

Er komen ook wel eens verzoeken binnen bij het bestuur of er woningen te huur of te koop zijn, wilt u verkopen of verhuren meld dit dan bij het bestuur, wij kunnen dan die ingekomen verzoeken dan aan u doorzetten

20 febr. Een productieve dag op ons Park Weipolder. Dode bomen omgehaald en direct in stukken gezaagd en verdeeld. De takken versnipperd en de snippers afgevoerd. En ook nog een drempel geplaatst. Foto's zijn hier te zien

19 febr. Afgevaardigden van het bestuur maken samen met de heren Troost en een medewerker van de fa. Tanis een rondje over het park om de onderhoudspunten weer eens onder de aandacht te brengen.

14 febr. In de week van 15 t/m 20 februari gaan we wat (te) hoge bomen omzagen, wilt u helpen? dan even aanmelden bij de tuincommissie, alle hulp is welkom.

10 febr. Patrisan geeft ons een datum door wanneer we met de tuinman een rondje gaan doen. 19 februari zullen we ons rondje maken.

Ter oriëntatie hebben we een offerte opgevraagd en gekregen voor het plaatsen van camera's.

10 febr. Wederom een brief van Strukton over de bagger werkzaamheden, te lezen in openbare stukken

9 febr. Wij, de bewoners en recreanten, kunnen niet meer via de site van de gemeente een afspraak maken om ons grof vuil weg te brengen. Na vragen bij de gemeente komt dit antwoord. "Het is mogelijk om t/m 01-04-2021 kosteloos grofvuil op de milieustraat aan te bieden. U kunt voor een afspraak contact opnemen met ons kantoor op 0186-572586."

7 febr. Er is ontzettend veel sneeuw gevallen en ondanks dat we al weken aangeven dat er zout beschikbaar is en er leden op vitale plekken met voorrang zijn ingelicht, is dit niet afgehaald. Op het allerlaatst is er een enorme vraag waardoor niet op elke plek op ons park voldoende beschikbaar.

7 febr. De klus club op ons par bestaat uit Els, Faith, Marleen en Mirjam, hen wordt gevraagd met elkaar afspraken te maken om de klusjes uit te voeren.

6 febr. Er wordt nagedacht om de ALV online te gaan doen, beslist is er nog niets.

5 febr. Er is besloten de bomen die overlast en gevaar opleveren binnen afzienbare tijd te verwijderen, de betrokken leden zijn ingelicht.

5 febr. Er wordt ons door een woning zoekende gevraagd of er woningen te koop staan, deze mail wordt doorgezet naar de bij ons bekende erfpachter die een woning te koop heeft staan.

5 febr. We vragen Patrisan om een afspraak te maken met de huidige tuinman om het onderhoud voor 2021 te bespreken.

4 febr. Resultaat en verklaring van de CvT over 2020 wordt met u gedeeld, ook te lezen op de (beschermde) Interne stukken pagina.

2 febr. Der verhuurder van 16 geeft zoals verzocht netjes gevraagde gegevens door.

2 febr. Patrisan laat weten dat zij over algemene zaken op ons Park niet met individuele leden wenst te corresponderen.

1 febr. Onze gemeente en die rondom ons gaan een samenwerking aan en nodigen ons uit voor een webinar. Het stuk is op hier te vinden.

1 febr. Naar aanleiding van opmerkingen over hoge en oude bomen komt er een stuk uit 2016 tevoorschijn, hieruit blijkt dat de vereniging voor sommige bomen op ons park verantwoordelijk is.

1 febr. Er komt van een tweetal leden vragen binnen over bomen op ons park.


 

Januari 2021

30 jan. Via email en App. verkeer hebben bestuur en tuincommissie overleg ter voorbereiding van het maken van de begroting 2021.

Ook wordt een tweetal huurders gevraagd om de gegevens van hun huurder te verversen.

25 jan. De factuur voor het onderhoud van de brandput komt binnen, zoals afgesproken wordt deze 50/50 verdeeld met Patrisan BV.

Ook maken we bij de Politie melding van een Wildpoeper op de Havendijk, foto's staan NIET op onze site. Het gebeuren is al smerig genoeg.

23 jan. Afgelopen week heeft de CvT corona proof de boeken goedgekeurd en hadden geen vragen mbt het beleid.

We hebben nu ook een Facebook pagina https://www.facebook.com/park.weipolder

De tuincommissie komt bij elkaar om hun taken plannen voor 2021 te bespreken. 

22 jan. Bestuur vraagt aan leden gegevens op van enkele huurders.

Wederom een brief naar de leden mbt vrijwilligers werk en eventuele bestuurs functie.

21 jan. Melding binnengekomen over dode en  afgebroken takken. 

18 jan. Het zout is binnen en kan door liefhebbers afgehaald worden bij nr. 30.

13 jan. Melding over parkeer problemen, zodra het weer het toestaat zullen we parkeervakken maken.

10 jan. Gladheid op het park, er is zout besteld en binnen gekomen om paden en weg deze winter veilig te Houden. 

8 jan. Vraag niet wat het Park voor u betekent, maar wat ik voor het Park kan doen, daarom is een ieder gevraagd lid te worden van de z.g. Klusclub. 

8. jan. Het jaarverslag 2021 is klaar en gedeeld.

8 jan. Penningmeester en voorzitter nemen ter voorbereiding van de controle door de CvT de boeken door.


December

29 december, de viering van het oud en nieuw aan het begin van ons park is afgelast.

28 december, Woning 37 heeft opnieuw deze maand een nieuwe erfpachter.

14 december; Via een bestuurslid van een ander park komt de vraag binnen over een "z.g." milieulabel, deze vraag is doorgezet naar de fa. Patrisan BV. 

24 december; bestuur ontvangt een klacht mbt overlast van (huis) dieren.

18 december; Berichtgeving mbt bagger werkzaamheden, via mail aan u, leden, doorgezet.

8 december, helaas moet de penningmeester nog een aantal leden maanden vragen om hun verplichting te voldoen.

7 december: Hieronder een stukje tekst uit de brief van onze afval verwerker.

7 december: Hieronder een stukje tekst uit de brief van onze afval verwerker.

In januari 2021 past Renewi Nederland de tarieven aan.

Op di moment is de exacte tariefsaanpassing nog niet bekend. Dit komt doordat onze eindverwerkers en afnemers pas rond de jaarwisseling hun tariefsverhoging aan ons doorgeven. Op uw eerstvolgende factuur over de geleverde diensten in 2021 is zichtbaar wat de tariefsaanpassing voor u zal zijn. De generieke verhoging voor 2021 zal 3,5% bedragen over onze dienstverlening, waarmee het de laagste verhoging is van de afgelopen jaren.

5 december: Een tuincommissie en bestuurslid hebben samen metDhr. van der Welle (nr.9) de hoop grond bij de nieuwe parkeerplaats verspreidt over het park. Speciale dank aan Dhr. van der Welle dat hij zijn zware materiaal beschikbaar heeft gesteld

2 december. Bestuur komt weer in een korte bijeenkomst bij elkaar, in verband met de geldende corona regels buiten op het park. Besproken wordt hoe dit rare jaar afgesloten gaat worden.

Woning 37 heeft een nieuwe maar al bekende erfpachter.


November

30-11. Overdracht van woning nr. 37.

28-11. De kabel van de verlichting vooraan is hersteld, gelukkig weer licht in de duisternis.

28-11 De beplanting bij de parkeerplaats 9-16 is klaar, alleen de berg overgebleven aarde en grond moet nog over het park worden verspreidt. Tegelijk met het aanplanten van de struiken en bomers de loze hoek bij 34 dichtgezet, al met al weer een verfraaiing van ons park.

Voor foto's hier klikken.

 2-11. Dierendrama

Afgelopen week heeft zich een drama afgespeeld op ons park. Losgebroken honden hebben een moordpartij aangericht een een kippen- en konijnenren. Voor de verzorgers van de honden en die van de gedode dieren is dit ook een persoonlijk drama.

Wij wijzen alle leden nogmaals op onderstaand artikel van ons reglement.

10. HUISDIEREN

Huisdieren zijn op het park toegestaan onder de volgende voorwaarden:
* Honden op het park dienen te zijn aangelijnd wanneer zij zich op algemene grond bevinden.
* Honden moeten buiten het park worden uitgelaten; ongelukjes moeten door de eigenaar worden opgeruimd.
* De eigenaar is te allen tijde verantwoordelijk voor de schade door dit dier aangebracht aan andermans en/of aan algemene voorzieningen.

Oktober

Stapvoets rijden is geen gas geven

Verkeersdrempels! helaas een noodzaak. We hebben bij wijze van proef een aantal van onze drempel delen als chicane neergelegd, deze zullen we binnenkort vastzetten en verhogen. Op een tweede locatie zullen wij ook bij wijze van proef een dergelijke constructie neerleggen

De drempels of chicanes zijn nodig omdat nog steeds een aantal leden niet weet dat je op ons park geen gas moet geven!

Nogmaals stapvoets rijden is gaspedaal vergeten. 

 

Werken tuincommissie

De geul voor de nieuwe beplanting bij de nieuwe parkeerplaats is alvast gegraven zodra het kan worden er nieuwe planten geplaatst

We hopen dat we middels de al jaren geplande drain op het speelveld droge voeten houden. Al jaren veranderd in de herfst het speelveld in een vijver. We hopen daar nu vanaf te zijn. 

Het oude mededelingen bord gaat verdwijnen en op die plaats is een extra lichtmast geplaatst.  Foto's hier


September

Het zit er op,

Het wegdek heeft een nieuwe asfaltlaag en ziet er weer keurig uit.


Het wegdek is hier en daar 3 tot 5 cm omhoog gekomen dat betekent dat de paden hier en daar omhoog gehaald moeten worden. Voor de belangstellenden staan HIER de foto's van de werkzaamheden.

De parkeermarkeringen worden over enkele weken opnieuw aangebracht.

Met de drempels wachten we nog even. Zoals u weet lagen er in totaal tien drempels op ons park. Het is aan U of het nodig is dat er snelheid remmers terug komen!

De nieuwe aanplant, de drain op het speelveld en het plaatsen van een extra lantarenpaal verwachten we ergens rond november uit te voeren.

 

Van 14 tot en met 17 september is ons park NIET of slecht toegankelijk.

Update,

Maandag 7 september zullen de werkzaamheden op ons park een vervolg krijgen, Dit betekend dat het achterste parkeerterrein wederom vrij moet blijven en dat verkeer NA het speelveld niet mogelijk is.

 

2 september is de tuinman begonnen met het schoonmaken van het stuk algemene grond ten behoeve van de extra parkeer plaatsen.

3 september zal het wegdek na het speelveld afgesloten zijn voor auto verkeer.                                                                                                                   

De voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen. Achteraan wordt de parkeerplaats verbreed en bij de parkeerplaats t.h.v. nr. 9 komen een aantal extra plekken. U wordt allen gevraagd de breedte van de haag 20cm vanaf de rand van het wegdek te houden en overhangende bomen een vrije doorrij hoogte te geven van 2 meter 50cm om de machines te kunnen laten manoeuvreren. Hagen die te breed of bomen die te laag overhangen kunnen takken, bladeren en vuil achterlaten in het nieuw asfalt. 

 

Van 14 tot en met 17 september is ons park NIET of slecht toegankelijk. Dit als gevolg van asfaltering werkzaamheden.

Via email worden de leden van ons park nader geïnformeerd.